Het werd Sri Lanka

fotoMijn geliefde en ik hadden een reis naar Sri Lanka geboekt. Vijf dagen na aankomst, op Paaszondag, vonden er terroristische aanslagen plaats in drie kerken en drie hotels. Daarbij vielen meer dan 250 doden en vele honderden gewonden. Omdat er gevaar was voor nieuwe aanslagen en om wraakacties te voorkomen, riep de Sri Lankaanse regering de noodtoestand uit. In de dagen die volgden, zetten Nederlandse tour operators extra vliegtuigen in om alle groepsreizigers van het eiland te halen. Kort daarop werden er maatregelen getroffen om ook alle overige Nederlandse toeristen te kunnen evacueren.

 

Hoe het verder met ons is gegaan, kunnen jullie de komende tijd lezen in de 15-delige serie ‘Het werd Sri Lanka’. Vandaag deel 1: Wat eraan vooraf ging

 

Eén reactie op “Het werd Sri Lanka”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: